Ingredients:
- 1 galta de porc
- una cabeça d’alls
- cansalada viada
- herbes
- sal
- pebre
- oli verge d’oliva
Amb les mans untarem d’oli les dues meitats de la galta de porc.
Farem un tall en forma d’ics a la part de la galta.
Entremig del tall anirem introduint alls pelats i la cansalada a talls.
Posem les galtes en una safata que pugui anar al forn, hi posem herbes, sal i pebre.
Ho posem al forn a uns 180ºC fins que estiguin daurades.
- 1 galta de porc
- una cabeça d’alls
- cansalada viada
- herbes
- sal
- pebre
- oli verge d’oliva
Amb les mans untarem d’oli les dues meitats de la galta de porc.
Farem un tall en forma d’ics a la part de la galta.
Entremig del tall anirem introduint alls pelats i la cansalada a talls.
Posem les galtes en una safata que pugui anar al forn, hi posem herbes, sal i pebre.
Ho posem al forn a uns 180ºC fins que estiguin daurades.
2 comentaris:
m'encantan las galtes de porc potser potser tinc quelcom de porc.
i si a sobre ho acompanyes amb unes patatetes ufff, un dinar ben complert.
felcitats
Publica un comentari a l'entrada