*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 16 d’abril de 2008

Arròs amb cargols

Ingredients:
- 400 gr. d’arròs
- 1 kg. de cargols
- 250 gr. de costella de porc tallada a trossos petits
- 250 gr. de pollastre tallat a trossos petits
- 2 cebes
- 1 pebrot vermell
- 2 tomàquets madurs
- 1 fulla de llorer
- Oli
- Sal
- Aigua
Per la picada:
- all
- 1 grapat d’ametlles torrades
- 1 cullerada petita de pebre vermell
- julivert


Netegem els cargols, que tindrem en dejú, i els bullim uns 25 minuts. Escorrem i tornem a bullir en aigua amb sal i farigola uns 30 minuts.

En una cassola amb oli calent enrossiu el pollastre i la costella de porc.
Afegiu-hi la ceba, el pebrot i la fulla de llorer.
Quan la ceba estigui a mig coure afegiu-hi el tomàquet i deixeu-ho coure fins que el sofregit estigui concentrat.

Prepareu la picada amb 1 all, un grapat d’ametlles torrades, 1 cullerada petita de pebre vermell i julivert.

Afegiu-hi els cargols i la picada deixatada amb una mica d’aigua i deixeu-ho bullir 5 minuts.

Afegiu-hi l’arròs, doneu-hi unes voltes i seguidament tireu-hi l’aigua bullent.
Deixeu-ho coure 18 minuts aproximadament.

5 comentaris:

Striper ha dit...

M'agradan els cargols pero a la llauna o amb una salsa ben sabrosa..

starbase ha dit...

A mi em fan basarda, tot i que n'he menjat alguna vegada i sé que no és gaire diferent de fotre's una escopinya...

Sara Maria ha dit...

La veritat és que jo també els prefereixo amb salsa, si pot ser una mica picant, millor.
Starbase, a mi també em feien basarda fins que, per compromís, en vaig provar uns que estaven antològics.

gina ha dit...

a mi aquest arròs donam'el fet, aixó de cuinar cargols no m'agrada gaire pero si menjar-los.

Sara Maria ha dit...

A mi em passa quan s'ha de netejar el peix... L'he de comprar sempre net! No suporto netejar-lo!

Segueixen aquest bloc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...