Ingredients:
- 500 gr. de vedella picada
- 1 ou dur
- 1 ou fresc batut
- 1pebrot escalibat
- 50 gr. d’olives picades, verdes o negres
- 1 llesca de pa remullada en llet
- sal i pebre
Picar l’ou dur, el pebrot i les olives, barrejar-los amb els altres ingredients formant una massa homogènia. Salpebrar.
Embolicar la massa en paper d’alumini (sempre amb la cara brillant cap a l’aliment), donant-li forma més o menys cilíndrica.
Introduir al forn que haurem escalfat a 200ºC durant uns 40 minuts.
Deixar refredar abans de treure el paper d’alumini.
Es serveix tallat a llesques rodones i a temperatura ambient.
Es conserva bé durant uns dies a la nevera.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
2 comentaris:
Sort que ja he sopat per que aixo te que estar bonisimmmm.
doncs té bona pinta.
jo ahir vaig fer una cosa semblant, espero que t'agradi.
Publica un comentari a l'entrada