Ingredients:
- 1 pollastre tallat a octaus
- 500 g de pinya natural
- 100 ml de vi de Porto o Madeira
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre
Passa per la paella, amb oli, el pollastre. Reserva’l.
Pela la pinya i talla algunes porcions per a decorar el plat, daura-les a la mateixa paella, a foc ben viu i reserva-les.
En la mateixa paella, fes una reducció amb el vi de Porto, afegeix la resta de la pinya tallada a trossos molt petits i el pollastre, cou-ho a foc suau tot deixant reduir la salsa.
Si heu fet servir un pot de pinya amb el seu suc, hi podeu afegir també el suc.
Retira el pollastre, rectifica la salsa de sal i pebre i passa-ho per la batedora fins aconseguir una salsa suau.
Serveix els talls de pollastre amb una mica de salsa de pinya i decora’t amb les porcions de pinya daurades.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
3 comentaris:
i jo a aquestes hores sense sopar...amb la nevera buida i llegint el teu blog...
Cuida't i petonets
Uff m'has obert la gana crec que fotare caixalada, em deixes no?
Latiquismiquis: Hola, quans dies! Ja saps, vine al mercat nena! Petons
Striper: totes les que vulguis, ara... que jo també en vull!
Publica un comentari a l'entrada