*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 9 d’abril del 2008

Puré amb pernil i formatge

Ingredients:
- 1 kg. de patates
- 205 kg. d’olives farcides
- 500 kg. de pastanagues
- 250 kg. de pernil serrà
- 250 kg. de formatge manxego tendre
- pebre i sal
- mantega

Coure les patates i les pastanagues fins que estiguin prou tendres per fer-les puré. Barrejar-ho amb la mantega, salpebrar al gust.

Tallar el pernil en tires petites i afegir al puré juntament amb ales olives.
Posar-ho en una safata que pugui anar al forn.
Cobrir amb les llesques de formatge.
Coure al forn a 200ºC durant 10 minuts fins que el formatge es desfasi.

4 comentaris:

gina ha dit...

uauu quina barreja,segur que aixó a casa ens agrada, serà qüestió de provar-ho.
felcitats

Striper ha dit...

AUUU aixo es unplaer culinari que segur desperta els sentits.

Anna ha dit...

oooh! quina combinació! Me l'apunto per provar-la ben aviat, que m'agraden molt les cremes.

Felicitats!

A

Sara Maria ha dit...

Benvinguda Anna, he vist el teu bloc i tambe hi tens receptes força interessants! El visitaré més sovint.

Segueixen aquest bloc