Recepta de l’Estripanits.
Ingredients:
- una bossa mixt d’enciams
- un porro
- un pebrot no massa gran
- un carbassó
- oli verge d’oliva
- vinagre
- nous
- sal
Tallar el porro i el carbassó en daus petits i passar-los pel wok o bullir-los al dente.
Tallar el pebrot a daus petits, passar-los pel wok o deixar-los crus, segons el gust de cadascú.
Posar en un bol el mixt d’enciams i barrejar-lo amb el pebrot i el porro i el carbassó encara calents.
Fer una vinagreta amb l’oli d’oliva, el vinagre i els nous amb el túrmix.
Amanir amb la vinagreta i sal.
S’hi poden afegir altres hortalisses, el secret és que quedi la temperatura tèbia de les hortalisses amb el fred dels enciams i pebrots. També s’hi pot afegir ou dur, etc.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
2 comentaris:
Que dir d'aquesta recepta que si tingues el plat al davant el deixaria ben net.
hola, no havia visitat mai el teu blog, m'agrada com el tens organitzat, el visitaré més d'una vegada. salut i força desde mallorca.
Publica un comentari a l'entrada