Podeu llegir sobre l'ortiga en aquest post.
Ingredients:
- brots tendres d'ortiga
- vinagre (pot ser de Mòdena)
- oli verge d'oliva i sal
Picar molt finament els brots d'ortiga, així trencarem tots els péls que té. Deixar repossar en vinagre (també pot ser suc de llimona) durant uns 45 minuts.
Al moment de servir, amanir amb oli i sal.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
7 comentaris:
Aixo s'ha de tastar .
On es poden trovar ortigues per Barcelona?
Tinc curiositat i ganes de tastar-les.
Ostres, l'altre dia parlava amb els companys de feina de les ortigues i els usos culinaris que tenen i ves per on aquí tinc dues receptes!
Jo només les he provat en infusió. On les has comprat?
Hola! Saps si es poden cultivar les ortigues? Per cert, molt sorprenent aquesta recepta d'ortigues en amanida.
No les he comprat, les vaig dur de Tuixén, on vaig fer el curs de cuina d'ortigues.
No crec que en venguin, però es fan arreu, menys a Sibèria i al desert... Si sortiu per Collcerola, segur que en algun racó o altre es poden trobar. Cultivar-les... Segurament, no deixen de ser una mala herba, els hi pots dedicar un racó a l'hort, o un test.
Recordeu aquell anunci: A que huelen las nubes??? Doncs jo pregunto: Quina mena de gust fan les ortigues?
Són molt gustoses, molt més que qualsevol verdura, i tenen un gust dulçó molt agradable. Pel demés, us aconsello fer les passejades i excursions amb una bossa de roba i uns guants, per anar-ne collint.
Publica un comentari a l'entrada