*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 25 de juny del 2008

Bacallà o tonyina amb salsa d'ortigues

Podeu llegir sobre les ortigues, aqui, i sobre el curs de cuina d'ortigues, aqui.

Ingredients:
- ceba picada
- ortigues trossejades
- salsa de tomàquet
- orenga
- bacallò dessalat o tonyina
- sal i pebre
- oli d'oliva

Sofregir a foc lent la ceba i els ortigues fins que la ceba quedi mig cuita.
Afegir el tomàquet, i continuar la cocció a foc lent fins que redueixi.
Salpebrar. Si és vol es pot tirar un polsim de sucre, però les ortigues ja compensen per què son dolces.

Al final de la cocció afegir el bacallà o la tonyina, i deixar uns minuts.

3 comentaris:

Striper ha dit...

Un plat per sucar-hi pa i llepar-se els dits.

La cuina vermella ha dit...

Estem esparvarats de veure el munt de receptes que pots fer amb ortigues!! felicitats per les receptes.
petons!

Sara Maria ha dit...

Amb ortigues es pot fer quasi tot, es poden fer servir igual que els espinacs, bledes, o qualsevol altre verdura

Segueixen aquest bloc