Recepta del Jamie Olivier.
Ingredients:
- maduixes
- sucre
- limoncello (licor Italia de llimona)
- romaní fresc
- ratlladura de llimona
Netejar les maduixes i posar-les en les broquetes. Reserva.
Posar al foc, en un pot, el sucre i una mica d’aigua fins que caramel•litzi. Un cop estigui marron es tira a sobre les maduixes tot cobrint-les el més possible per tal que quedin caramel•litzades.
Batre el Mascarpone amb sucre, fins aconseguir una crema lligada. Tallar el romaní ben petit i afegir-ho a la crema, així com un raig de limoncello. Remenar. Afegir les ratlladures de llimona i acabar-ho de lligar.
Es serveix una broqueta i al costat una mica de la crema de mascarpone.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
5 comentaris:
JO canviaria el nom del bloc i li posaria de tentacions culinarias.
Sara Maria, estem d'acord amb l'Striper!!! quin títol més encertat! Bons postres per l'estiu! Uau! que bo!
Ho he afegit a l'encapçalament, pero Cuina Vermella, el vostre s'hauria de dir semblantment, o millor, Envejes culinàries.
Hola! Em semblen unes postres irresistibles! Felicitats!
Aquesta recepta li la faré d'estranquis a la meua dona. Ara que és temps de maduixes (fraules, en diem al meu poble)... Eixa combinació de formatge, romaní i limoncello ha d'estar boníssima. Per cert, estic molt d'acord amb els de la cuina vermella i estripper. El teu bloc és tota una temptació... I és que hi ha pecats que són una delícia. Salutacions
Publica un comentari a l'entrada