Podeu veure informacio sobre les ortigues, aqui, i sobre el curs de cuina, aqui.
Ingredients:
- 100 gr. de xocolata negra a trossos petits
- 2 cullerades soperes d'ortiga seca en pols
- 70 gr. d'oli d'oliva o mantega fosa
- 70 gr. de sucre o 2 cullerades soperes, ben plenes, de mel
- 1 ou batut
- 1 pessic de sal
- una mica de llet
- 1/2 cullera petita de llevat
Barrejar bé tots els ingredients.
Sobre una superfície antiadherent, que pugui anar al forn, anar fent boletes.
Coure al forn, 10 minuts a 160ºC.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
3 comentaris:
Estimada quins petits fours més originals, segur que estan boníssimes aquestes cookies, tinc moltes ganes de tastarles ortigues, des de que en fas cròniques m'has obert la curiositat!
Bona revetlla!
Molt bona pinta!!!!
Ostres, fins i tot galetes! No m'hauria imaginat mai que amb ortigues es pogueren fer tantes receptes curioses. Fas unes coses tan originals! Enhorabona. Salutacions.
Publica un comentari a l'entrada