Una més de les receptes del curs de cuina d'ortiga que vaig fer a Tuixén. Per més informació sobre les ortigues, aqui.
Ingredients:
- un rotlle de pasta de full
- 100 gr. de brots d'ortiga
- 125 gr. de mozarella o formatge fresc àcid
- 3/4 d'un iogurt grec
- 100 gr. de formatge emmental
- sal
Extendre la pasta de full sobre una superfície i anar-la estirant tot fent-la quadrada (en el cas que sigui de les rodones).
Picar molt finament els brots d'ortiga, posar-los en un bol i xafar-hi la mozarella. Barrejar-hi el iogurt i el formatge i força sal (l'ortiga és dolça).
Extendre la barreja, uniformement, sobre la pasta de full i enrotllar formant un rotlle tipus braç de gitano.
Deixem el rotllo una mig hora al congelador o més, per així poder-lo tallar a rodanxes.
Posar el paper de la pasta de full en una safata per anar al forn, i a sobre les rodanxes que hem anat tallant.
Coure al forn uns 10 minuts a 180ºC.
Servir freds o calents.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
5 comentaris:
AHHHSSSSS quina pinta!!!!!
Hola! Em sembla un plat molt i molt novedós. A més, fa una cara boníssima. Enhorabona. Crec que tens un dels blocs amb les receptes més originals, i alhora boníssimes, que m'he pogut trobar. Salutacions.
Bon dia Sara
Quina pinta que fan aquests crakers, no se'ns haguès ocorregut, molt originals, et felicito, a més permeten farcits molt variats. Una salutació. Segur que els farem.
Gràcies a tots, i si, els crakers aquests permeten diferents farcits... Ja direu quines proves heu anat fent!
A mi també em semblen molt originals... per quedar-te amb el personal, tan sols el nom de "crakers d'oritgues" ja és espectacular... Això s'ha de provar, ja ho crec!
Publica un comentari a l'entrada