Ingredients:
- 3 rovells d'ou
- 250 gr. de mantega fossa
- suc de llimona o vinagre blanc
- sal i pebre
Posar els rovells d'ou en un pot al bany maria, batre i anar-hi afegint la mantega fossa. S'ha de batre fins a aconseguir una crema fina, afegir suc de llimona o vinabre blanc al gust, sal i pebre.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
4 comentaris:
Aquesta salsa una clasica delicosa.
Hola! Sempre havia sentit dir que era una salsa molt difícil de fer i mai no n'havia vist l'aspecte. Podria ser com un allioli que, en comptes d'oli duu mantega? Salutacions.
La textura ha de quedar més com una beixamel que no pas com una all-i-oli, pero els ingredients si que ho semblen més.
S'hi pot afegir una mica de vi blanc, i també herbes fresques picades
Publica un comentari a l'entrada