Un altre dels purés del llibre Une petite faim. 280 mets salés & sucrés
Ingredients:
- 3 albergínies
- 1 cullerada de cafè rassa de pebre vermell en pols
- 1 cullerada de cafè rassa de comí en pols
- 1 cullerada de cafè de grans de comí
- 3 cullerades grans d’oli d’oliva verge
- flor de sal i pebre blanc
Escalfeu el forn a 150 ºC.
Poseu dels albergínies senceres dins una safata i enforneu-ho durant una hora, una hora i mitja, segons la mida; les albergínies estaran cuites quan siguin suaus i la pell arrugada.
Tallar les albergínies al llarg i retirar la polpa. Posar en un bol i barrejar-ho amb l’oli d’oliva i les espècies. Salpebrar i barrejar bé.
Es pot servir fred o calent.
Es poden substituir aquestes espècies per alls aixafats i llavors de sèsam torrats.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
4 comentaris:
El comi no em fa el pes.
mmmmm !! la meva mare ja fa temps feia una recepta com aquesta amb les auberguinies. M'enrecordo que o feia per acompanyar els peixos fumats, com anguila, el salmo, atun ...
Records
Que bo que te que estar aquest puré!!!!!
quina recepta més suggerent Sara Maria.!
Publica un comentari a l'entrada