Aquest cop no he fet crònica del curs amb la Mireia Carbó, però en penjo les receptes, aquesta caura el cap de setmana.
Ingredients:
- 8 pebrots verds italians
- 250 gr. de carn de porc picada
- 250 gr. de carn de vedella picada
- 4 dàtils sense pinyols
- 1 grapat de pinyons torrats
- 2 cullerades de pa ratllat
- 1 ou
Per la salsa:
- 2 cebes
- 2 porros
- 2 grans d'all
- 1 got de vi blanc
- 500 ml. de brou de pollastre
- oli d'oliva verge
- sal i pebre
Pelar i picar la ceba, els alls i els porros. En una cassola baixa sobregir-ho tot plegat amb un raig d'oli d'oliva, a foc baix tot i anant-ho remenant.
Netejar els pebrots i tallar-ne part de la cua, serà per on els farcirem.
Amb les mans, barrejar l'ou, els carns, els dàtils picats petits, els pinyons torrats i el pa ratllat. Salpebrar. Hem de tenir en compte que s'hi ha de posar un ou per cada quilo de carn, o sigui que fins que no fem els dos quilos no en posarem dos.
Farcir els pebrots amb la barreja tot ajudant-vos amb el mànec d'una cullera per fer baixar el farcit a dins el pebrot.
Col·locar els pebrots a la cassola amb el farcit. Ruixar-ho amb el got de vi i deixar reduir. Afegir el brou i deixar coure uns 30 minuts a foc mitjà.
Retireu els pebrots i tritureu la salsa. Si us agrada més la poleu colar abans de servir.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
7 comentaris:
ufff que bo m'agrada prenc nota de la recepta.
Aquest de la foto feien una oloreta....crec que a casa també cauran...aviat...
Ptnts
Nyam! què bo, nena!
sort n'hi ha que ens expliques les receptes als que no podem venir a les classes, gràcies, sara.
Doncs si, molts bons Cris, estic sopant un dels pebrots que he fet aquesta tarda!!!
Si Manel, sempre s'agraeix, jo també ho faig quan no puc venir!!!
Per cert, en comptes de 4 dàtils, n'he posat tres, i crec que ja esta be. Pel meu gust la propera vegada en posaré dos... No m'entusiasmen els dàtils...
Quina bona recepta per a entre setmana. Aquests plats 'de fer-ne quantitat' per a la carmanyola m'arreglen mitja vida.
Jo he fet aquest cap de setmana el bacallà que també ens va explicar la Mireia. Molt bó també. :-)
Publica un comentari a l'entrada