He tret la idea d’aquest post de Directo al Paladar.
Ingredients:
- 100 gr. de polenta
- 20 gr. de mantega
- ½ litre d’aigua
- sal
- mig carbassó
- un tomàquet madur
- formatge emmental ratllat
- un rajolí d’oli d’oliva verge
Posar a bullir l’aigua amb una mica sal. Quan bull s’hi tira la polenta i la mantega. Es remena durant uns minuts i es retira del foc.
Posar la polenta al fons d’una safata i deixar refredar.
Pelar i tallar a daus el carbassó i el tomàquet.
Un cop s’hagi refredat la polenta, posar-hi a sobre el carbassó i el tomàquet, cobrir amb el formatge emmental ratllat tot tirant-li per sobre un rajolí d’oli.
Posar a gratinar i servir.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
5 comentaris:
Avui no m'acaba de fer el pes, mes que res per desconeixer lo de la polenta.
És com una sèmola de blat de moro, però que es fa més espesa. A Itàlia els hi agrada molt, arreu en mengen.
També la desconec la polenta, però la pinta que té és genial. Petons.
Te molt bona pinta!!!
I si vols la foto te la passo, estàs en plena creació de piruletes!
Ptnts
Desde que vaig estar a l'Argentina on vaig provar una polenta deliciosa, l'he intentat fer algunes vegades, però sempre em queda pastosa. Provaré aquesta recepta, a veure si hi ha més sort!
Publica un comentari a l'entrada