Ingredients:
- 1 ceba mitjana
- 2 pastanagues grosses
- 1 préssec gros
- sal
- nou moscada
- una cullerada sopera de formatge Quark
- oli d’oliva verge
En una cassola, on després hi puguis afegir aigua, sofregir la ceba i les pastanagues tallades a trossos.
Quan estiguin daurades, cobrir amb aigua (que passi un dit o dos per sobre les verdures) i deixar bullir fins que estiguin toves.
Pelar i tallar a daus un préssec, reservar-ne la meitat, i l’altra afegir a les pastanagues i la ceba que ja haurem enretirat del foc.
Afegir sal i pebre i triturar.
Deixar refredar a la nevera.
En servir afegir la resta del préssec tallat a daus, unes gotes de formatge i un rajolí d’oli.
6 comentaris:
Visca l'estiu!!
Chen-cha-chio-nal.
FA bona pinta...jo per aquestes cremetes em faria vegana...no?
Ptnts
Ja em va agradar, ja, quan la vaig veure al bloc de la Mercè. I té una combinació de colors maquíssima.
jejeje Sara Maria, veig que també et va encantar!! Jo ja l'he fet un parell de vegades. A part de ser ràpida de fer, és moooooolt bona i refrescant! :)
Petons!
Si Mercè i Maegarida, es super refrescant!! Crec que m'hi he viciat, igual que amb la Lemon Curd... hehheehhe...
serà qüestió de fer-la, tot i que no som massa de cremes, però aquesta amb aquest color tan meravellós valdrà la pena segur!!
Muacs
Publica un comentari a l'entrada