
- 2 manats de raves (10-12 raves cada manat)
- 200 ml. de nata líquida
- 50 gr. de sucre glass
- sal i vinagre
Pelar, rentar i ratllar els raves, afegir-hi la nata líquida i el sucre i batre-ho.
Corregir de sal i posar-hi unes gotes de vinagre (compte!).
Servir fred.
Acompanya cloïsses, salmó fumat...
4 comentaris:
I amb iogurt? ho dic per provar... tot i que m'agraden més les salses amb crema de llet que amb iogurt :)
Salut!!
És una bona opció... Però prefereixo els cogombres amb iogurt...
M'encanta!!!
Jo acostumo a fer un salmó fumat amb salsa d'Idiazábal que queda boníssim i és molt fàcil de fer. però per a l'estiu la crema de raves sembla més refrescant. Ho provaré! I amb el iogurt, tal com diu starbase, segur que queda fantàstica...
Salutacions!
que rico y que refrescante!
bonito blog,
pity
Publica un comentari a l'entrada