*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 16 de maig del 2007

Esqueixada de bacallà

A la manera de Ferran Adrià.

Ingredients:
- 400 g de morro de bacallà dessalat
- 3 tomàquets mitjans madurs
- 8 cebes tendres
- 1 manat de porradell
- 1 copa de vinagre agredolç
- 1 tasseta de puré d'olives negres
- oli


Primer de tot, escaldeu els tomàquets, refredeu-los amb aigua i gel i peleu-los.
Feu el mateix amb les cebes tendres, però escaldeu-les durant més estona.
Un cop tingueu aquestes verdures pelades, talleu els tomàquets a grills i traieu-los la polpa. Traieu també la cua de les cebes i talleu-les.

Per a fer la vinagreta, poseu el puré d'olives negres en un bol, juntament amb el porradell tallat ben finet i l'oli d'oliva, barregeu-ho bé i afegiu-hi el vinagre.

Tot seguit, talleu el morro de bacallà a làmines i comenceu a muntar el plat. Poseu-hi primer el tomàquet i la ceba, després el bacallà i amaniu-ho amb la vinagreta.

Segueixen aquest bloc