Per a marisc:
- mitra tassa de ketchup
- dos culleradetes de suc de llimona
- mitra culleradeta de salsa de tabasco vermell (l’original, més picant)
- dos culleradetes de salsa Worcestershire
- una culleradeta de rave picant
Per a pasta:
- un culleradeta de tabasco verd (menys picant)
- oli d’oliva
- romaní
- farigola
- all picat
- xampinyons
- tomàquet fresc
Per untar el pollastre abans de coure'l:
- tabasco verd
- oli d’oliva
- vi blanc
- dos culleradetes de suc de llimona
- mitra culleradeta de salsa de tabasco vermell (l’original, més picant)
- dos culleradetes de salsa Worcestershire
- una culleradeta de rave picant
Per a pasta:
- un culleradeta de tabasco verd (menys picant)
- oli d’oliva
- romaní
- farigola
- all picat
- xampinyons
- tomàquet fresc
Per untar el pollastre abans de coure'l:
- tabasco verd
- oli d’oliva
- vi blanc
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada