*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

divendres, 11 de maig del 2007

Salses amb Tabasco

Per a marisc:

- mitra tassa de ketchup
- dos culleradetes de suc de llimona
- mitra culleradeta de salsa de tabasco vermell (l’original, més picant)
- dos culleradetes de salsa Worcestershire
- una culleradeta de rave picant

Per a pasta:
- un culleradeta de tabasco verd (menys picant)
- oli d’oliva
- romaní
- farigola
- all picat
- xampinyons
- tomàquet fresc

Per untar el pollastre abans de coure'l:
- tabasco verd
- oli d’oliva
- vi blanc

Segueixen aquest bloc