El van fer l’altre dia a la Cuina de l’Isma.Ho van fer amb els trossets de maduixa i les fulles que resten en netejar-les.
Ingredients:
- vinagre de raïm merlot
- vinagre de poma
- xarop de magrana
- sucre
- maduixes
- aigua
Netegem les maduixes, tallem les fulles i reservem les maduixes netes en un bol i les fulles en un altre.
Posem un cassó al foc amb aigua i el sucre blanc. Ho deixem coure fins que es desfaci el sucre.
Barregem en un bol el merlot, el vinagre de pomes i l'aigua amb sucre que hem escalfat al cassó.
Afegim a la barreja de líquids les fulles de les maduixes, les maduixes a trossets i el xarop de magrana.
Tapem el bol amb paper film i el deixem refredar i marinar a la nevera, almenys, un parell de dies.
Colem el contingut del bol, passats dos dies, per obtenir-ne el vinagre.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada