*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dimecres, 30 de maig del 2007

Plàtans al rom

Ingredients:
- 3 cullerades d’aigua
- 8 cullerades de melmelada de préssec
- 3 cullerades de rom
- 1 branca de vainilla
- 1 o 2 fulles de menta
- 1 plàtan

Fer dissoldre l’aigua, la melmelada i el rom a foc suau.
Banyar en aquesta salsa el plàtan.

En una bossa d’alumini, que pugui ser tancada totalment, posar-hi la vainilla (oberta de dalt a baix), la menta i el plàtan banyat en la salsa.

Tancar la bossa i posar-ho al forn, escalfat, durant quinze minuts (fins que la bossa s’infla).

Segueixen aquest bloc