Ingredients:
- 4 pomes
- 2 taronges
- 3 cullerades de sucre
Pelar i trossejar les pomes i les taronges. Posar en una olla i afegir-hi el sucre. Tapar i coure durant 30 minuts a foc mig. Triturar-ho.
Es molt bona com a salsa per les carns.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
4 comentaris:
aquesta recepta és una merda
Benvolgut anònim, el teu comentari no serveix de res, en primer lloc és anònim, covard. En segon lloc, és una crítica sense sentir ni fonament. Si no t'ha agradat la recepta, digués per què, i si creus que l'has millorat, digues com. Jo la faig, fins i tot sense el sucre, i m'agrada tenir-ne un pot a la nevera per fer servir d'acompanyament de carns o per barrejar amb un iogurt. És fàcil de fer, la qual cosa s'agraeix.
Torno a dir, la propera vegada, signa i fes constructiva la crítica.
s'hi ha de posa aigua?
No, no li cal. Si vols hi pots posar una cullerada de sucre, això si.
Publica un comentari a l'entrada