Ingredients:
- 1 cor de xai
- 1 fetge de xai
- 2 pulmons de xai
- ½ ceba vermella
- mantega
- 2 mangos madurs
- brandy
- oli d’oliva verge, sal i sucre
Es posa la ceba a fregir amb una mica d’oli, tallada petita.
Es talla per la meitat el cor i se li treu la vena grossa (aorta), es talla a talls petits. També es talla petit el fetge i els pulmons.
Quan la ceba és mig cuita es tira el cor, el fetge i els pulmons a dins i es deixa coure.
Quan està cuit se li tira el brandy i es crema. Un cop a deixat de fer flama, es tritura junt amb la mantega, es corregeix de sal i es deixa refredar, si cal a la nevera.
Mentre es pelen els mangos, i amb la mandolina es tallen al llarg fent tires primes.
Es retallen les cantonades tot fent tires rectes.
Un cop el paté és fred, es posa una cullerada petita d’aquest a la punta de cada tira de mango i es van enrotllant formant un caneló.S’hi tira sucre per sobre i amb el bufador de cuina es crema.
- 1 cor de xai
- 1 fetge de xai
- 2 pulmons de xai
- ½ ceba vermella
- mantega
- 2 mangos madurs
- brandy
- oli d’oliva verge, sal i sucre
Es posa la ceba a fregir amb una mica d’oli, tallada petita.
Es talla per la meitat el cor i se li treu la vena grossa (aorta), es talla a talls petits. També es talla petit el fetge i els pulmons.
Quan la ceba és mig cuita es tira el cor, el fetge i els pulmons a dins i es deixa coure.
Quan està cuit se li tira el brandy i es crema. Un cop a deixat de fer flama, es tritura junt amb la mantega, es corregeix de sal i es deixa refredar, si cal a la nevera.
Mentre es pelen els mangos, i amb la mandolina es tallen al llarg fent tires primes.
Es retallen les cantonades tot fent tires rectes.
Un cop el paté és fred, es posa una cullerada petita d’aquest a la punta de cada tira de mango i es van enrotllant formant un caneló.S’hi tira sucre per sobre i amb el bufador de cuina es crema.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada