*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 7 de gener del 2008

Canelons de mango farcits de paté de xai

Ingredients:
- 1 cor de xai
- 1 fetge de xai
- 2 pulmons de xai
- ½ ceba vermella
- mantega
- 2 mangos madurs
- brandy
- oli d’oliva verge, sal i sucre

Es posa la ceba a fregir amb una mica d’oli, tallada petita.
Es talla per la meitat el cor i se li treu la vena grossa (aorta), es talla a talls petits. També es talla petit el fetge i els pulmons.

Quan la ceba és mig cuita es tira el cor, el fetge i els pulmons a dins i es deixa coure.

Quan està cuit se li tira el brandy i es crema. Un cop a deixat de fer flama, es tritura junt amb la mantega, es corregeix de sal i es deixa refredar, si cal a la nevera.

Mentre es pelen els mangos, i amb la mandolina es tallen al llarg fent tires primes.
Es retallen les cantonades tot fent tires rectes.

Un cop el paté és fred, es posa una cullerada petita d’aquest a la punta de cada tira de mango i es van enrotllant formant un caneló.S’hi tira sucre per sobre i amb el bufador de cuina es crema.

Segueixen aquest bloc