Me l'ha passat la Mita, una companya de feina.
Ingredients:
(per a 10 miniflameres)
- 100 gr. de tomàquets pelats i sense llavors
- 4 fulls de gelatina de 2 gr.
- 10 tallets fins de pernil d'ànec
- 10 torradetes
- 50 gr. d'oli d'oliva verge
- sal
- aigua
Posar en remull en aigua freda els fulls de gelatina. Escorre'ls bé i reservar.
Passar el tomàquet pel túrmix fins que quedi ben finet. Afegir oli i sal.
En un recipient amb dos cullerades d'aigua calenta desfer els fulls de gelatina. Després barrejar-hi el tomàquet.
Omplir amb la barreja els motlles per flam i deixar-los refredar a la nevera unes dues hores.
Posar sobre cada torradeta un tall de pernil d'ànec, i al damunt, un flam de tomàquet (fora de la miniflamera).
Ingredients:
(per a 10 miniflameres)
- 100 gr. de tomàquets pelats i sense llavors
- 4 fulls de gelatina de 2 gr.
- 10 tallets fins de pernil d'ànec
- 10 torradetes
- 50 gr. d'oli d'oliva verge
- sal
- aigua
Posar en remull en aigua freda els fulls de gelatina. Escorre'ls bé i reservar.
Passar el tomàquet pel túrmix fins que quedi ben finet. Afegir oli i sal.
En un recipient amb dos cullerades d'aigua calenta desfer els fulls de gelatina. Després barrejar-hi el tomàquet.
Omplir amb la barreja els motlles per flam i deixar-los refredar a la nevera unes dues hores.
Posar sobre cada torradeta un tall de pernil d'ànec, i al damunt, un flam de tomàquet (fora de la miniflamera).
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada