Aquesta recepta és del BulliTaller per Caprabo.
Ingredients:
- Poma verda
- Mel
- Costellam de porc
Coeu en una safata al forn a uns 200º C el costellam de porc tallat a racions. Un cop enrossit, desgreixeu-lo i unteu-lo amb la mel. Caramel·litzeu-lo i afegiu-hi una mica d'aigua. Deixeu-lo bullir i reserveu-lo.
Talleu la poma i enrossiu-la en una paella amb una mica de mantega i sucre.
Disposeu els trossos de poma i el costellam de porc i, per acabar, repartiu la salsa de mel que ha quedat a la safata.
Ingredients:
- Poma verda
- Mel
- Costellam de porc
Coeu en una safata al forn a uns 200º C el costellam de porc tallat a racions. Un cop enrossit, desgreixeu-lo i unteu-lo amb la mel. Caramel·litzeu-lo i afegiu-hi una mica d'aigua. Deixeu-lo bullir i reserveu-lo.
Talleu la poma i enrossiu-la en una paella amb una mica de mantega i sucre.
Disposeu els trossos de poma i el costellam de porc i, per acabar, repartiu la salsa de mel que ha quedat a la safata.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada