*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dijous, 3 de gener del 2008

Costellam de porc a la mel

Aquesta recepta és del BulliTaller per Caprabo.

Ingredients:
- Poma verda
- Mel
- Costellam de porc

Coeu en una safata al forn a uns 200º C el costellam de porc tallat a racions. Un cop enrossit, desgreixeu-lo i unteu-lo amb la mel. Caramel·litzeu-lo i afegiu-hi una mica d'aigua. Deixeu-lo bullir i reserveu-lo.

Talleu la poma i enrossiu-la en una paella amb una mica de mantega i sucre.

Disposeu els trossos de poma i el costellam de porc i, per acabar, repartiu la salsa de mel que ha quedat a la safata.

Segueixen aquest bloc