Ingredients:
- 8 escalopes de vedella ben finetes
- 100 gr. d’ametlles torrades
- 250 gr. de formatge fresc
- 1 llesca de pa de pagès
- 1 ou
- ½ got de llet
- 1 ceba gran
- 1 got de tomàquet triturat
- 1 got de vi negre
- 1 got d’aigua
- oli d’oliva verge
- sal i pebre
Picar la ceba i sofregir-la. Quan agafi color, afegir el tomàquet; passats cinc minuts, afegir el got de vi. Deixar reduir 2 o 3 minuts i reservar.
Amb una maça de cuina aixafar la carn fins que quedi ben fina. Reservar.
Barrejar la molla de pa remullada amb llet amb el formatge fresc, l’ou i les ametlles. Salpebrar.
Posar una cullerada de la massa en cada escalopa i enrotllar-la, tot subjectant-la amb un escuradents. Salpebrar.
Posar els rotllets en una safata per anar al forn amb la ceba, afegir aigua fins que quedin coberts. Deixar-los coure a 180ºC durant 30 minuts, tapats. Tombar-los i deixar-los 20 minuts més.
En servir-los, colar la salsa i tirar-la per sobre.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
1 comentari:
L'he fet amb pit de pollastre filetejat, ha quedat boníssim!
Publica un comentari a l'entrada