Ingredients:
- 150 gr. de Cansalada fumada tallada en daus
- 5 escalunyes trinxades
- 1 ½ kg. de cols de Brussel·les tallades pel mig
- 1 copa de castanyes fresques pelades i tallades
- 2 branques de farigola fresca tallada
- Sal i pebre
Escalfar el forn a 220ºC.
En una cassola, que pugui anar al forn, gran saltejar, a foc mig, la cansalada uns 5 minuts, fins que estigui cruixent.
Afegir les escalunyes, deixar coure a foc suau durant uns 2 minuts.
Augmentar el foc i afegir les cols de Brussel·les, les castanyes, la farigola, el sal i el pebre. Afegir aigua i remenar bé.
Posar al forn durant uns 15 minuts. Remenar bé i continuar-ho rostint fins que les cols de Brussel·les estiguin tendres, uns 10 minuts més.
És un bon acompanyament pels rostits de gall d’indi o porc.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada