Ingredients:
- 1 kg. de sardines
- sal
- oli d’oliva verge
- pa ratllat
- 2 porros
- julivert picat
- 2 rovells d’ou
- 1 cullerada de mostassa
- 2 cullerades de mantega
- ½ got de nata líquida
Netejar les sardines i salar.
En un recipient al bany maria, posar els rovells d’ou, i tot remenant, anar-hi afegint la mantega a trossos petits, la cullerada de mostassa i la nata líquida. Barrejant bé fins a obtenir una crema.
Fregir en una paella amb oli els porros tallats en juliana i reservar.
Passar les sardines pel pa ratllat i fregir-les amb força oli ben calent.
Posar les sardines en una font acompanyades del porro fregit i la crema de mostassa, i una mica de julivert per sobre.
- 1 kg. de sardines
- sal
- oli d’oliva verge
- pa ratllat
- 2 porros
- julivert picat
- 2 rovells d’ou
- 1 cullerada de mostassa
- 2 cullerades de mantega
- ½ got de nata líquida
Netejar les sardines i salar.
En un recipient al bany maria, posar els rovells d’ou, i tot remenant, anar-hi afegint la mantega a trossos petits, la cullerada de mostassa i la nata líquida. Barrejant bé fins a obtenir una crema.
Fregir en una paella amb oli els porros tallats en juliana i reservar.
Passar les sardines pel pa ratllat i fregir-les amb força oli ben calent.
Posar les sardines en una font acompanyades del porro fregit i la crema de mostassa, i una mica de julivert per sobre.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada