Ingredients:
- 1 kg. de molls grossos
- una o dues patates
- julivert trinxat
- dos dents d'all
- pebre vermell
- oli d'oliva verge
- sal
Pelem les patates i les tallem a llàmines ben fines, les posem en aigua freda una estona, les posem al fons d'una safata per anar al forn.
Netegem els molls i els posem a sobre les patates.
Escampem per sobre els molls el julivert i l'all picat.
Tirem un bon raig d'oli per sobre la llauna. La sal i el pebre vermell.
Ho posem al forn a uns 120ºC fins que els molls quedin cuits, (dependrà del pes dels molls).
Se li pot posar un tomàquet tallat a daus a sobre les patates.
- 1 kg. de molls grossos
- una o dues patates
- julivert trinxat
- dos dents d'all
- pebre vermell
- oli d'oliva verge
- sal
Pelem les patates i les tallem a llàmines ben fines, les posem en aigua freda una estona, les posem al fons d'una safata per anar al forn.
Netegem els molls i els posem a sobre les patates.
Escampem per sobre els molls el julivert i l'all picat.
Tirem un bon raig d'oli per sobre la llauna. La sal i el pebre vermell.
Ho posem al forn a uns 120ºC fins que els molls quedin cuits, (dependrà del pes dels molls).
Se li pot posar un tomàquet tallat a daus a sobre les patates.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada