Una de les receptes que ens va fer la Mireia Carbó al curs de cuina. És la recepta base, a gust del cuiner s’hi poden afegir altres ingredients, poma, bolets diferents, olives...
Ingredients:
- 2 bosses de puré de patates de 125 gr. o 2 kg. de patates
- 300 gr. de carn de vedella picada (passada dues vegades per la màquina)
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 4 tomàquets madurs
- 6 llesques de formatge Cheddar (del tipus tranchettes que es desfan bé)
- 8 xampinyons
- 40 gr. de formatge emmental ratllat
- julivert
- oli d'oliva verge
- sucre (opcional)
- sal i pebre
Feu el puré segons les indicacions de l'envàs, o fer-lo a partir de les patates, bullides, aixafades i amb una mica d'oli o mantega.
Sofregiu la ceba i afegiu-hi la carn picada, doneu-li unes voltes i afegiu els tomàquets ratllats. Deixeu-ho coure a foc lent fins que quedi confitat. Rectifiqueu de sal, pebre i sucre.
En una altra paella, saltegeu-hi els xampinyons tallats petits, el julivert i l'all picat. Barregeu-ho amb la carn.
Munteu els pastís dins una safata que pugui anar al forn, primer una capa de puré, al damunt la carn, al damunt el formatge Cheddar i sobre aquest, la resta del puré.
Cobrir-ho amb formatge ratllat i poseu-ho al forn ja calent a 180ºC (dalt i baix), quan estigui calent, si cal, posar-ho a gratinar.
Ingredients:
- 2 bosses de puré de patates de 125 gr. o 2 kg. de patates
- 300 gr. de carn de vedella picada (passada dues vegades per la màquina)
- 1 ceba
- 1 gra d'all
- 4 tomàquets madurs
- 6 llesques de formatge Cheddar (del tipus tranchettes que es desfan bé)
- 8 xampinyons
- 40 gr. de formatge emmental ratllat
- julivert
- oli d'oliva verge
- sucre (opcional)
- sal i pebre
Feu el puré segons les indicacions de l'envàs, o fer-lo a partir de les patates, bullides, aixafades i amb una mica d'oli o mantega.
Sofregiu la ceba i afegiu-hi la carn picada, doneu-li unes voltes i afegiu els tomàquets ratllats. Deixeu-ho coure a foc lent fins que quedi confitat. Rectifiqueu de sal, pebre i sucre.
En una altra paella, saltegeu-hi els xampinyons tallats petits, el julivert i l'all picat. Barregeu-ho amb la carn.
Munteu els pastís dins una safata que pugui anar al forn, primer una capa de puré, al damunt la carn, al damunt el formatge Cheddar i sobre aquest, la resta del puré.
Cobrir-ho amb formatge ratllat i poseu-ho al forn ja calent a 180ºC (dalt i baix), quan estigui calent, si cal, posar-ho a gratinar.
8 comentaris:
Ei, Sara Maria com tu fas per escriure el de demá!!!Aixó si que és adelantar feina.:)
Bromes a part, la pinta es bonísima i suposo que no et van caure els xampinyos per terra.
Fins aviat
Ah i jo malalto i no m'el puc menjar catxis.
uff quina pinta, jo ja l'havia sentit aquesta recepta, pq la mireia carbo feia un programa de cuina amb l'elisenda ( no se el cognom) en un programa de tvcity i un dia la van ensenyar, jo le fet i la veritat es que queda bonissim.
Bon dia, ets una alumna aplicadíssima!! Té una pinta estupenda, la Mireia estarà tant orgullosa de tu quan vegi aquest pastís!
Mil petons guapa!
A mi també m'agrada molt el pastís de carn, hi ha èpoques que en faig sovint, i de cara al bon temps, el braç de gitano de patata...ummmm. Això si, sempre que puc el faig amb patata natural
El teu té un aspecte insuperable
Records
Ester
Molt bé, molt bé. Això és fer els deures, i no com jo, que encara no l'he fet. Ara et falten les altres dues receptes, d'acord?.
Fins aviat
L'he fet i ha quedat molt maco i bo, afegint olives negres i bolets. Però la foto és del que va fer la Mireia...
Molt bé, tenia ganes de veure les receptes que va fer, ja que no vaig poder anar. Ara ja tinc el dinar del cap de setmana.
Petonets,
Eva
Publica un comentari a l'entrada