*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

divendres, 11 d’abril del 2008

Pollastre amb pinya

Ingredients:
- 1 pollastre tallat a octaus
- 500 g de pinya natural
- 100 ml de vi de Porto o Madeira
- Oli d'oliva
- Sal
- Pebre

Passa per la paella, amb oli, el pollastre. Reserva’l.

Pela la pinya i talla algunes porcions per a decorar el plat, daura-les a la mateixa paella, a foc ben viu i reserva-les.

En la mateixa paella, fes una reducció amb el vi de Porto, afegeix la resta de la pinya tallada a trossos molt petits i el pollastre, cou-ho a foc suau tot deixant reduir la salsa.
Si heu fet servir un pot de pinya amb el seu suc, hi podeu afegir també el suc.

Retira el pollastre, rectifica la salsa de sal i pebre i passa-ho per la batedora fins aconseguir una salsa suau.

Serveix els talls de pollastre amb una mica de salsa de pinya i decora’t amb les porcions de pinya daurades.

3 comentaris:

latiquismiquis ha dit...

i jo a aquestes hores sense sopar...amb la nevera buida i llegint el teu blog...

Cuida't i petonets

Striper ha dit...

Uff m'has obert la gana crec que fotare caixalada, em deixes no?

Sara Maria ha dit...

Latiquismiquis: Hola, quans dies! Ja saps, vine al mercat nena! Petons
Striper: totes les que vulguis, ara... que jo també en vull!

Segueixen aquest bloc