Ingredients:
- 1 kg. de patates
- 205 kg. d’olives farcides
- 500 kg. de pastanagues
- 250 kg. de pernil serrà
- 250 kg. de formatge manxego tendre
- pebre i sal
- mantega
Coure les patates i les pastanagues fins que estiguin prou tendres per fer-les puré. Barrejar-ho amb la mantega, salpebrar al gust.
Tallar el pernil en tires petites i afegir al puré juntament amb ales olives.
Posar-ho en una safata que pugui anar al forn.
Cobrir amb les llesques de formatge.
Coure al forn a 200ºC durant 10 minuts fins que el formatge es desfasi.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
4 comentaris:
uauu quina barreja,segur que aixó a casa ens agrada, serà qüestió de provar-ho.
felcitats
AUUU aixo es unplaer culinari que segur desperta els sentits.
oooh! quina combinació! Me l'apunto per provar-la ben aviat, que m'agraden molt les cremes.
Felicitats!
A
Benvinguda Anna, he vist el teu bloc i tambe hi tens receptes força interessants! El visitaré més sovint.
Publica un comentari a l'entrada