Ingredients:
- 250 gr. de farina
- 1 rovell d'ou
- 1 ou
- 4 cullerades d'oli d'oliva verge
- 50 gr. de sucre
- 1 cullerada petita de llevat en pols
- 1 copa petita d'aiguardent
- 1 cullerada petita de vinagre
- sucre fi
Barrejar la farina amb el llevat i col·locar-la en un bol en forma de cercle.
A part, barrejar l'ou amb el sucre i el rovell.
Abocar-ho dins el cercle de farina, amb l'oli, l'aiguardent i el vinagre.
Barrejar-ho bé dins que quedi una massa compacta.
Fer-ne palets, ajuntar les puntes tot formant les rosquilles. Fregir-les amb oli no gaire calent.
Quan estiguin daurades, posar-les en una escorredora i deixar-les refredar.
Si es vol que siguin ben dolces, escampar-hi sucre fi per sobre.
- 250 gr. de farina
- 1 rovell d'ou
- 1 ou
- 4 cullerades d'oli d'oliva verge
- 50 gr. de sucre
- 1 cullerada petita de llevat en pols
- 1 copa petita d'aiguardent
- 1 cullerada petita de vinagre
- sucre fi
Barrejar la farina amb el llevat i col·locar-la en un bol en forma de cercle.
A part, barrejar l'ou amb el sucre i el rovell.
Abocar-ho dins el cercle de farina, amb l'oli, l'aiguardent i el vinagre.
Barrejar-ho bé dins que quedi una massa compacta.
Fer-ne palets, ajuntar les puntes tot formant les rosquilles. Fregir-les amb oli no gaire calent.
Quan estiguin daurades, posar-les en una escorredora i deixar-les refredar.
Si es vol que siguin ben dolces, escampar-hi sucre fi per sobre.
2 comentaris:
Mira tenen unapinta exelent, i a mes es una manera de menxarse un rosco.
Són molt bones, però espero que tinguis altres maneres de menjar-te un rosco.
Publica un comentari a l'entrada