Ingredients:
- 35 gr. e pasta
- 60 gr. de rúcula
- 3 tomàquets
- unes fulles d’alfàbrega fresca
- 1 gra d’all
- oli d’oliva verge
- formatge mozzarella
- nous picades
- sal i pebre
Bullir la pasta segons les indicacions del paquet per tal que quedi al dente.
Pelar i treure les llavors dels tomàquets, tallar-los a trossos irregulars, i passar-los per una paella amb oli calent i l’all picat; fregir-los fins que comencin a desfer-se i afegir l’alfàbrega picada finament.
Finalment afegir-hi la rúcula, deixar una minut i salpebrar al gust.
Barrejar la salsa amb la pasta bullida tot afegint-hi la mozarella tallada a trossos.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
5 comentaris:
Aquesta amanida va beníssim per a l'estiu. A més, m'encanta la ruca o rúcula. Té un sabor molt especial. Salutacions. ;)
Jo canviaria el mozarella per feta.
Sara Maria, nosaltres no canviariem res, quin joc de contrastos refrescants. Petons.
Jo també crec que és més refrescant amb mozarella, si és vol un gust més fort es pot fer servir l'autèntica mozarella de búffala que es troba arreu.
aixó se'n diu una amandia de categoria ehh.
felicitats
Publica un comentari a l'entrada