*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 30 de juny del 2008

Pasta amb rúcula, mozarella i tomàquet

Ingredients:
- 35 gr. e pasta
- 60 gr. de rúcula
- 3 tomàquets
- unes fulles d’alfàbrega fresca
- 1 gra d’all
- oli d’oliva verge
- formatge mozzarella
- nous picades
- sal i pebre

Bullir la pasta segons les indicacions del paquet per tal que quedi al dente.

Pelar i treure les llavors dels tomàquets, tallar-los a trossos irregulars, i passar-los per una paella amb oli calent i l’all picat; fregir-los fins que comencin a desfer-se i afegir l’alfàbrega picada finament.
Finalment afegir-hi la rúcula, deixar una minut i salpebrar al gust.

Barrejar la salsa amb la pasta bullida tot afegint-hi la mozarella tallada a trossos.

5 comentaris:

Francesc ha dit...

Aquesta amanida va beníssim per a l'estiu. A més, m'encanta la ruca o rúcula. Té un sabor molt especial. Salutacions. ;)

Striper ha dit...

Jo canviaria el mozarella per feta.

La cuina vermella ha dit...

Sara Maria, nosaltres no canviariem res, quin joc de contrastos refrescants. Petons.

Sara Maria ha dit...

Jo també crec que és més refrescant amb mozarella, si és vol un gust més fort es pot fer servir l'autèntica mozarella de búffala que es troba arreu.

gina ha dit...

aixó se'n diu una amandia de categoria ehh.
felicitats

Segueixen aquest bloc