*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dilluns, 27 d’octubre de 2008

"Quesada" (típic de Cantabria)

Més receptes de l’Enric, jo l'he provat amb una altra recepta, aquesta espero que me la faci un dia ell!!

Ingredients (per a 8 persones):
- 250 gr. de sucre
- 150 gr. de farina
- 75 gr. de mantega
- 1 sobre de formatge ratllat (45-50 gr.)
- 1/2 litre de llet (sencera)
- 3 ous
- 1 iogurt de llimona
- ratlladura de llimona
- canella


Es barregen tots els ingredients en un mateix recipient, batent fins que quedi un líquid uniforme i dens.
Es posa la barreja en un motlle (40x25 aproximadament), que prèviament haurem untat amb mantega o oli.
Es posa al forn, escalfat a 180-200 ºC, durant 30-40 minuts, tot vigilant que la superfície agafi un to marró.
Es deixa refredar tapat amb un drap per que suï mentre es refreda. Es serveix fred o a temperatura ambient.

4 comentaris:

Striper ha dit...

Molt bona jo algun cop la he fet un cop la vaig fer amb xocolata.

Francesc ha dit...

Aquesta quesada deu ser boníssima. Golafre com sóc, segur que me la menjava tota jo sol... després, és clar, n'hauria de fer una altra per l'Oreto. Besades guapa!

CocinArte ha dit...

Mare meua...!! Quina quesada més bona....buff. no puc mirar blogs, desitjo menjar coses que no puc...jeje

Núria

Anna Muñoz Ferràndiz ha dit...

jo ara sera el 3r cop qe la faig
esta nyam nyam ! <3

Segueixen aquest bloc

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...