Més receptes de l’Enric, jo l'he provat amb una altra recepta, aquesta espero que me la faci un dia ell!!
Ingredients (per a 8 persones):
- 250 gr. de sucre
- 150 gr. de farina
- 75 gr. de mantega
- 1 sobre de formatge ratllat (45-50 gr.)
- 1/2 litre de llet (sencera)
- 3 ous
- 1 iogurt de llimona
- ratlladura de llimona
- canella
Es barregen tots els ingredients en un mateix recipient, batent fins que quedi un líquid uniforme i dens.
Es posa la barreja en un motlle (40x25 aproximadament), que prèviament haurem untat amb mantega o oli.
Es posa al forn, escalfat a 180-200 ºC, durant 30-40 minuts, tot vigilant que la superfície agafi un to marró.
Es deixa refredar tapat amb un drap per que suï mentre es refreda. Es serveix fred o a temperatura ambient.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
4 comentaris:
Molt bona jo algun cop la he fet un cop la vaig fer amb xocolata.
Aquesta quesada deu ser boníssima. Golafre com sóc, segur que me la menjava tota jo sol... després, és clar, n'hauria de fer una altra per l'Oreto. Besades guapa!
Mare meua...!! Quina quesada més bona....buff. no puc mirar blogs, desitjo menjar coses que no puc...jeje
Núria
jo ara sera el 3r cop qe la faig
esta nyam nyam ! <3
Publica un comentari a l'entrada