Ingredients:
- 3 pits de pollastre en escalopes
- sal i pebre
- oli d’oliva
- gambes fresques
- mantega
- 1 ceba
- 1 pastanaga
Fregir una mica les escalopes de pollastre i reservar.
En un cassola petita, posar una nou de mantega i una mica d’oli. Els caps de les gambes, una pastanaga i una ceba petita tallades molt petites.
Un cop estigui cuit esclafar en un morter amb una mica d’aigua. Ho posem un altre cop a la cassola, tot cobrint-ho amb una mica d’aigua. Deixar-ho bullir durant uns quatre minuts i passar pel colador xinès. Reservar.
Passar les cues, pelades, saltejades per la paella.
En aquesta paella posar-hi una nou de mantega, quan agafi color afegir la salsa reservada i corregir de sal i pebre.
Servir les escalopes acompanyades de les gambes i banyades per la salsa.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
3 comentaris:
Jo pasa els caps de les gambas per el turmix i despres per el xines i li aboco al pollastre queda el suc amb color i sabor de gambes.
Un mar i muntanya, per mantenir la tradició, però sense haver d'escurar ossos. Aquestes gambes estan a punt de sortir de la pantalla!
Fins aviat
M'apunte al comentari de la Glòria. Salutacions.
Publica un comentari a l'entrada