Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
dimecres, 22 d’octubre del 2008
David Lienas de nou magistral
Doncs si, un cop més en David Lienas, gràcies a Bonpreu, ens fa donar una classe magistral. Aquest cop, però, una classe dolça.
Tres receptes, flam de coco, pastís de poma i mouse de xocolata, entre d’altres explicades a partir de les que estava realitzant, com una prometedora quiche de carxofes.
Ja aniré penjant alguna de les receptes, de moment ja he fet el pastís de poma i tothom se’n va llepar els dits, el podreu veure al proper post, doncs la meva neboda li va fer fotos.
Podeu llegir més cròniques a:
La cuina de casa
El cafè de nit
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
7 comentaris:
Per llepar-se els dits.
En David Lienas ens entusiasme a tots :)
Com sempre, les fotos són genials, hi ha uns primeres plans magnífics.
Ja tinc ganes de veure la foto del pastís de poma... jo tampoc trigaré gaire a fer-lo, que era boníssim!
Les fotos i la crònica que se'n desprén: fantàstiques. Sana enveja des de Beneixama. Besades guapa!!!
Unes fotos ben guapes!. Quina cara de concentració que fem!. No volem perdre detall!. A veure si tinc un moment i t'escric la quiche de carxofa. Encara no l'he feta, però.
Fins aviat
Per l'amorde Déu,a veure si puc venir d'una vagada a un curs d'aquest bon home! Que no hi ha manera i me'n moro de ganes!
Salut!
Quin greu em va saber, Sara Maria, no haver pogut estar amb vosaltres! Gràcies per la crònica i les fotos, com sempre, magnífiques.
Hola a tots!
Sóc la Cristina, una de les noves del curs del David Lienas. Només dir-vos que em va encantar poder compartir la classe amb tots vosaltres. Llàstima no haver tingut oportunitat de parlar amb tothom,..
I en David, genial... Segur que repetiré. Fins aviat.
Publica un comentari a l'entrada