Ingredients:
- 4 pits de pollastre
- 4 llimones verdes
- 10 gr. de gingebre en pols
- 10 gr. de comí
- 20 gr. de curry
- 10 gr. de pebre vermell
- 1 anís estrellat
- 3 cullerades de mel
- 1 ceba
- 1 pebrot vermell
- sal
- oli d’oliva verge
Tallar els pits en daus regulars. Reservar.
Exprimir les llimones en un bol, afegir el gingebre, el comí, el curry, el pebre vermell i l’anís estrellat, barrejar-ho tot be.
Escalfar la mel un xic, bé al microones, bé en un pot al foc. Afegir-la a la barreja anterior.
Afegir-hi els talls de pit de pollastre i barrejar-ho tot. Deixar marinar durant unes dues hores.
Tallar el pebrot i la ceba a talls regulars, d’una mida semblant als daus de pit de pollastre.
Intercalar els daus de pollastre amb les verdures en un pal per pinxos.
Fregir en una paella amb una mica d’oli. Retirar.
En la mateixa paella reduir la barreja de la marinada. Tirar-ho sobre els pinxos abans de servir.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
4 comentaris:
Aquesta recepta ha de ser boníssima, tot i que el comí és una salsa que no he usat mai. Saluacions.
Escolta, aquesta recepta no s'assembla una mica a un "cebitxe" amb una cuita posterior en forma de brotxeta? Salutacions
La mel a la cuina dona un toc molt especial.
Aquesta combinació de mel, comí i curri és força suggerent. La mel a la cuina ja l'utilitzaven els romans i segueix donant un toc escel·lent a moltes menges. El curri, particularment, no m'entusiasma, però en aquesta recepte li va prou bé!
Salutacions!
Anna (de la Taula d'en Bernat)
Publica un comentari a l'entrada