
Ingredients:
- 1 kg. de patates tipus bintje
- 100 gr. de parmesà
- 60 gr. de pinyons
- 10 cl. d’oli d’oliva verge
- sal i pebre
Netejar les patates i, sense pelar, posar-les en una cassola amb aigua freda. Posar al foc i deixar bullir durant 30 minuts.
Ratllar el parmesà i reservar-lo.
En una paella antiadherent fer torrat els pinyons una mica sense deixar de donar-los-hi voltes per que es torrin de tots costats. Reservar.
Pelar les patates i aixafar-les amb una forquilla tot afegint-hi l’oli d’oliva a poc a poc. Salpebrar. Afegir el parmesà i, finalment els pinyons.
Servir calent.
Per acompanyar bé i gall d’indi.
5 comentaris:
Aquest puré ha de ser boníssim!! Suposo que quan dius pelar les pomes, et refereixes a les pomes de terra no? JEje! Les traduccions ens traeixen de vegades! Boníssima la recepta! Gràcies per compartir-la! Petons!!
Doncs si!!! Hhehehehe... Faig la traducció directa amb el llibre davant i no he canviat d'idioma en escriure.. Hhahahaa
Nyaaaaaaam!!!!, mare meva que bo. Jo sóc puredepatatadicte! en totes les seves múltiples variants! Ho provaré!
M'agraden els pures i aquest te que estar molt bo.
Estimada que bona! m'apunto el llibre que ens menciones.
Publica un comentari a l'entrada