Un altre dels purés del llibre Une petite faim. 280 mets salés & sucrés.
Ingredients:
- 1 kg. de patates tipus bintje
- 100 gr. de parmesà
- 60 gr. de pinyons
- 10 cl. d’oli d’oliva verge
- sal i pebre
Netejar les patates i, sense pelar, posar-les en una cassola amb aigua freda. Posar al foc i deixar bullir durant 30 minuts.
Ratllar el parmesà i reservar-lo.
En una paella antiadherent fer torrat els pinyons una mica sense deixar de donar-los-hi voltes per que es torrin de tots costats. Reservar.
Pelar les patates i aixafar-les amb una forquilla tot afegint-hi l’oli d’oliva a poc a poc. Salpebrar. Afegir el parmesà i, finalment els pinyons.
Servir calent.
Per acompanyar bé i gall d’indi.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
5 comentaris:
Aquest puré ha de ser boníssim!! Suposo que quan dius pelar les pomes, et refereixes a les pomes de terra no? JEje! Les traduccions ens traeixen de vegades! Boníssima la recepta! Gràcies per compartir-la! Petons!!
Doncs si!!! Hhehehehe... Faig la traducció directa amb el llibre davant i no he canviat d'idioma en escriure.. Hhahahaa
Nyaaaaaaam!!!!, mare meva que bo. Jo sóc puredepatatadicte! en totes les seves múltiples variants! Ho provaré!
M'agraden els pures i aquest te que estar molt bo.
Estimada que bona! m'apunto el llibre que ens menciones.
Publica un comentari a l'entrada