
Ingredients:
- 100 gr. de foie-gras d’ànec fresc (es pot substituir per una terrina de foie)
- 200 gr. de brou d’au
- sal i pebre
Deixar temperar el foie fora de la nevera, netejar-lo tot traient-li les venes centrals. Reservar en un bol.
Escalfar el brou fins que arrenqui el bull i tirar-lo, ben calent, sobre el foie i triturar ràpidament per obtenir una crema fina. Si teniu un got americà us facilitarà la tasca.
Salpebrar al gust.
Passar per un colador fi i deixar refredar.
Omplir un sifó (1/2 litre), enroscar la càpsula i agitar.
Retirar la càpsula i deixar reposar a la nevera fins al moment de servir.
Es pot empolsegar amb unes avellanes torrades i picades.
També per acompanyar un filet, o un ou poché... o fins i tot per farcir unes flors de carbassó.
6 comentaris:
Quin glamou que té el teu blog Sarah Mary (com et diu la Mar, em va fer molta gràcia!!!!). Tenim moltes ganes de sifó, a veure si aquest nadal cau, i podem fer la teva escuma de foie-gras.
Un petó i fins dissabte. Quins nervis!!!
A tot se li diu glamour... La veritat és que feia, desdel curs, que no el feia servir, i ara, amb la calor, he fet algunes escumes fredes que han anat d'alló més bé. Ja aniré posant més receptes del curs/os.
Sara,
Aquesta escuma ha d'estar per llepar-se els dits. mmmmmm.
Una abraçada
Es una espuma d’alta volada, aviat la copiaré (amb el teu permís)
M'encanta el foie.
Quina recepta més original!!!! Estic d'acord amb els amics vermells que el teu bloc gastronòmic té molt de "glamur". Salutacions
Publica un comentari a l'entrada