
Ingredients:
- 2 kg. d’espinacs
- 32 musclos
- ½ l. de vi blanc
- 75 gr. de mantega
- 75 gr. de farina
- 75 gr. de formatge ratllat
- sal
Netejar els espinacs i coure’ls en poca aigua amb sal. Escorre’ls i reservar.
Jo, en comptes de fer-los bullir en aigua els poso en un bol i al microones tres minuts, sense aigua.
Netejar els musclos i posar-los a coure amb el vi blanc i un cullerot d’aigua.
Un cop oberts, retirar del foc, separar els musclos de les closques, reservar.
Colar el líquid i reservar.
En una cassola desfer la mantega, afegir-hi la farina i remenar uns 10 minuts. Mullar amb el líquid dels musclos i deixar a foc lent, sense deixar de remenar, fins que comenci a bullir.
En una safata que pugui anar al forn, posar al fons els espinacs, a sobre els musclos, cobrir amb la salsa i empolsegar amb el formatge. Gratinar al forn fins que estigui daurat.
A voltes li he afegit anet picat, hi va molt bé.
3 comentaris:
Bona suggerència, espinacs i musclos...ho provaré!
Ptns
aquesta barreja em sembla original i bona, però sobretot m'apunto aquesta mena de beixamel amb el suc dels musclets, perquè deu estar genial.
Si Manel, la beixamel aquesta surt molt bona, crec recordar que algun cop la vaig fer servir per una lassanya també de musclos i peix
Publica un comentari a l'entrada