Vaig tornar a fer un dels tallers a Gadgets de cuina, aquest cop ens van ensenyar a fer l’autèntic Browne.
Diuen que l’origen d’aquest pastís és deguda a l’equivocació d’un cuiner, es va oblidar de posar-hi llevat!
Ingredients:
- 120 gr. d’ou batut (aproximadament dos ous grans)
- 100 gr. de sucre
- 70 gr. de xocolata negra de cobertura
- 115 gr. de mantega
- 60 gr. de farina tamisada
- nous
- una mica més de farina per arrebossar les nous
Muntar els ous i el sucre, al bany maria, a 40ºC. Reservar.
Fondre a 40ºC la mantega amb la xocolata, i afegir a la barreja anterior, poc a poc.
De mica en mica anar-hi afegint la farina tamisada.
Al curs van fer servir motlles individuals allargats, va omplir una mànega pastissera i va fer una capa a dins cada motlle, hi va posar uns quants fruits secs i ho va tapar amb una altra capa.
Els fan enfornar a 180ºC durant 10 minuts.
Si es fa servir un motlle més gran, per fer un pastís únic, cal enfarinar les nous i afegir-les a la barreja tot donant-li dues voltes. Enfarinant-les aconseguim que no baixin i es quedin al fons del pastís.
Es posa al forn a 180ºC, una mica més temps, just abans que la crosta de sobre es comenci a trencar.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
dimecres, 21 d’octubre del 2009
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
8 comentaris:
Ai xiqueta, que em portes pel carrer de l'amargura!!! Tu fent unes receptes per a llepar-se'n els dits i jo a règiiiiim!!!! Bé, tanmateix, enhorabona per aquesta magnífica recepta. Potser, si perd un parell d'arroves que em sobren, encara gosaré fer-la. Besades
aixo no engreixa oi? es que m'hew menjat un parell.
Està bé aquesta recepta de Brownie...i els motlles ja els tinc!!! Aquest dissabte fan receptes per canalla als GADGETs dedicada al Halloween...ens acceptarien com a canalla?
Ptnts
Vinga a fer col·lecció de motlles! Al final, ja no podré entrar ni a la cuina! Però quan entro en aquestes botigues no me'n puc estar! ;)
Petons!
Veig que aquest cursos de Gadgets estan molt bé, llàstima que m'agafin lluny!!!!!
Ptnts
Sara,
Sensacionals aquestes brownies oi? la pinta : majestuosa.
Una abraçada
A-do-ro els brownies. :)
Sara Maria, has vist el de la Carbó. És pot fer al microones i va super bé per quan te d'arribar algú i no has tingut ganes de fer res, pq és fa amb 5 minuts!!
Rècords
Publica un comentari a l'entrada