*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

dissabte, 10 d’octubre del 2009

Crema de formatge

Recepta de Pepekitchen

Ingredients:
- 1 ceba gran
- 50 cc. d’oli d’oliva verge
- 300 gr. de patates
- 900 cc. de brou de pollastre
- 175 gr. de formatge cremós
- 200 gr. de vi blanc
- sal i pebre
- 30 gr. nous


Passar per la paella fonda o cassola, amb oli, la ceba, picada ben fina fins que quedi transparent però sense que estigui rossa.
Afegir les patates, pelades i tallades a rodanxes fines. Afegir el brou i deixar coure entre 20-25 minuts o fins que les patates estiguin molt tendres.

Afegir el formatge a talls petits (se’n pot reservar una mica per al moment de servir) i triturar-ho amb la batedora elèctrica fins que quedi una crema lleugera. Afegir el vi i corregir de sal i pebre.

Deixar a foc lent 5 minuts, es pot servir amb les nous picades i una mica del formatge a daus que es desfaci amb l’escalfor de la crema.

5 comentaris:

MaryLou ha dit...

M'agraden molt les cremes i aquesta segur que és ben bona!!!
Petonets

Striper ha dit...

Prenc nota de la recepta.M'agradaen les cremas i els formatges.

josep ha dit...

Com a formatgr que soc, només puc lloar aquesta crema. Felicitats

starbase ha dit...

Mmmmmmm, quina delícia. I ara quan baixin les temperatures s'obrirà la veda de les cremes.

Anna ha dit...

Hola Xaro, soc pro-cremes, i aquesta amb el toc del vi i les nou ha de ser més que bona. Me l'apunto!

Segueixen aquest bloc