
Ingredients:
- dos rodanxes de girella
- dos rodanxes grans de tomàquet madur finet
- quatre o sis rodanxes (segons mida) de carbassó finet
- ceba en juliana ben fina
- formatge Arzúa (o qualsevol altre tendre i que es desfaci)
- oli d’oliva verge
Cobrir el fons d’una safata que pugui anar al forn amb paper sulfuritzat.
A sobre hi posem els talls de girella, separats un de l’altre el suficient per quan fongui el formatge.
A sobre de cadascú i anem posant els altres ingredients tot fent timbal. Primer el carbassó, després el tomàquet, la ceba i finalment el formatge.
Posar un rajolí d’oli per sobre el formatge i enfornar a 180-200ºC durant uns 10 minuts.
4 comentaris:
Mmm, la girella, que bona :-D
Per cert, sempre m'ha agradat fer servir embotits calents quan en principi haurien de ser freds. Un exemple espectacular és marcar a la paella ben calenta unes rodanxes de bull, just perquè quedin cruixents per fora!
Que és la GIRELLA??
A la Vila no ho he sentit mai!
Records
Desconeixíem la girella, però pel que hem llegit és similar al ventre que mengem per aquí al vallès. N'has fet un timbal genial. Molts petons bonica.
Uaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!
Quina enveja un altre cop! Timabl de girella... Boca aigua... arghhh...
Josep Àngel
Publica un comentari a l'entrada