Recepta del programa de cuina del Jamie Oliver de LocaliaTV. Us la recomano, és molt bona!
Ingredients:
- pasta brisa
- 5 ous
- 500 ml de nata
- sal, pebre i nou moscada
- 250 cheddar ratllat
- 250 gruyère ratllat
- cebollí
- 200 cabra
- 100 bacon
- romaní (si és en flor millor)
- oli
Es baten els ous, la nata, la sal, el pebre i la nou moscada. S’afegeix el formatge cheddar i el gruyère, i el cebollí tallat ben petit.
Es posa en un motlle la pasta brisa, i s’omple amb la barreja anterior.
Es trosseja, amb els dits, el formatge de cabra, tot empolsegant per sobre, les tires de bacon i el romaní mullat amb l’oli.
Es posa la forn a 180ºC fins que en punxar-lo amb un escuradents aquest surt sec.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
6 comentaris:
Bonissimaaaaaaa Sara!!!
A mi no m'ha quedat la pasta tant "bonica", digue'm que l'he fet ràpida.... descuidant una mica l'estètica. Tampoc he trobat romaní (i la meva mare s'ha posat pesadeta, dient-me que no se n'havia de ficar!) hahaha
Per cert, a quin dels llibres del Jamie Oliver es aquesta recepta?
Moltes gràcies i molts petons, K
Ai, ara he rellegit que era per la TV i no a cap llibre!
Uauuu que bo!! es un pastís de formatge salat super fàcil!! me l'enduc ara mateix!" petons
Jamie rules!! :D
brutal de bo
Que bona amb tant formatge! i la fas en un plis!
Publica un comentari a l'entrada