Gràcies a la Tica per aquesta recepta.
Ingredients:
- 2 albergínies
- 50 gr. de salmó fumat
- 50 gr. de bacallà fumat
- ½ litre de llet
- 60 gr. de mantega
- 90 gr. de farina
- sal i pebre blanca
- nou moscada
- una clara d’ou batuda
- oli d’oliva verge
Per la maionesa de tàperes:
- 125 ml. de maionesa
- 10 gr. de tàperes
En un pot posar la mantega, posar-lo al foc i afegir la farina.
Afegir la llet bullint de mica en mica, fins a aconseguir una massa espessa. Afegir-hi els fumats tallats ben petits i rectificar de sal i pebre. Reservar tot deixant-ho refredar.
Pelar les albergínies i tallar-les al llarg intentant que no superin els mig centímetre de grossor. Per tal que quedin més sucoses, macerar-les uns trenta minuts en llet.
Passar-les per la clara d’ou i fregir-les, volta i volta, en oli.
Posar la massa sobre les albergínies i anar-les enrotllant en forma de caneló. Posar-los en una safata que pugui anar al forn.
Barrejar la maionesa amb les tàperes. Estendre per sobre els canelons i gratinar-los.
Ingredients:
- 2 albergínies
- 50 gr. de salmó fumat
- 50 gr. de bacallà fumat
- ½ litre de llet
- 60 gr. de mantega
- 90 gr. de farina
- sal i pebre blanca
- nou moscada
- una clara d’ou batuda
- oli d’oliva verge
Per la maionesa de tàperes:
- 125 ml. de maionesa
- 10 gr. de tàperes
En un pot posar la mantega, posar-lo al foc i afegir la farina.
Afegir la llet bullint de mica en mica, fins a aconseguir una massa espessa. Afegir-hi els fumats tallats ben petits i rectificar de sal i pebre. Reservar tot deixant-ho refredar.
Pelar les albergínies i tallar-les al llarg intentant que no superin els mig centímetre de grossor. Per tal que quedin més sucoses, macerar-les uns trenta minuts en llet.
Passar-les per la clara d’ou i fregir-les, volta i volta, en oli.
Posar la massa sobre les albergínies i anar-les enrotllant en forma de caneló. Posar-los en una safata que pugui anar al forn.
Barrejar la maionesa amb les tàperes. Estendre per sobre els canelons i gratinar-los.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada