*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

divendres, 9 de novembre del 2007

Carpaccio de gambes amb alvocat i ceba tendra

Ingredients:
- 150 gr. de gambes fresques i pelades
- 1 alvocats
- alfàbrega fresca
- 2 cebes tendres
- 1 llima
- sal Maldon
- pebre negre
- oli d'oliva verge

Millor el dia abans fer l’oli d’alfàbrega. Escalfar l’oli sense que bulli, posar-ho en un pot i afegir-hi l’alfàbrega picada. Deixar-ho reposar, si pot ser durant un dia.

Tallar a làmines fines les gambes, unes quatre per gamba. Reservar-les en la safata o plat on es serviran.

Trossejar les cebes a trossos ben petits i reservar-les.
Trosseja l’alvocat a daus petits, condimenta’ls amb sal, pebre i unes gotes de suc de llima.

Condimentar el carpaccio amb pebre negre, sal Maldon i unes gotes de suc de llima; reparteix la ceba tendra i l’alvocat per sobre i amanir-ho amb l’oli d’alfàbrega.

Segueixen aquest bloc