De la Cuina de l’Isma de TV3
Ingredients:
- 1 manat de pastanagues
- 1 culleradeta de wasabi
- 2 culleradetes de suc de llimona
- 70 g de formatge mascarpone
- 1 cullerada de julivert picat
Comencem per barrejar en un bol el formatge mascarpone, el wasabi i el suc de llimona. Amb un batedor de mà ho barregem fins aconseguir una textura de crema.
Tallem les pastanagues per la meitat, en sentit longitudinal.
Passem les pastanagues per la liquadora per obtenir-ne el suc.
Afegim el suc de pastanaga a la barreja que hem fet al principi i ho passem tot per la batedora elèctrica.
Tirem pel damunt de la sopa freda una culleradeta de julivert picat i la deixem uns minuts a la nevera perquè quedi ben freda.
Un lloc on trobar temptacions culinàries, receptes senzilles, meves i dels meus amics que me les han enviat, trobades arreu, catalanes, del món, inventades i familiars. A tots un bon profit!
*
Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.
Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Segueixen aquest bloc
Els meus blogs a la premsa
- Revista Sentits - gener 2014
- Generació Digital del canal 33, 28 de setembre de 2011
- Al minut 1'24" surt la imatge del bloc - La Malla
- Delicies del Rebost a "Descobrir Cuina"
- Blocaires gastronòmics a "Descobrir Cuina"
- Bloc de Club de Cuines, 17 de març de 2010
- Bloc del Club de Cuines, 22 de juny de 2009
- Els meus blogs a La Vanguardia
- Ràdio Arenys. 22 desembre 2008 (11h) han parlat de Delícies del rebost
- El món RAC1. 29 de gener e 2009 (7.55h) parlen de Delícies del rebost (audio a sota)
- Directo al Paladar, 30 de març de 2010
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada