*

Aquest bloc va néixer un 4 de gener de 2007

Aquest és un blog no professional, amb això vull dir que parlo del que m’agrada. Si quelcom no m’agrada, no en parlo, i si sols m’agrada, potser tampoc.
Aquí, des de sempre, a part dels professionals que escriuen en mitjans de comunicació, hi ha hagut sempre el “boca a boca”. Aquest blog pretén (no sé si ho aconsegueix) això, ser el “boca a boca”. Un bon complement al que es publica en mitjans de comunicació. Com sempre ha estat a casa nostre.

divendres, 23 de novembre del 2007

Síndria a la planxa amb tomàquet

Del Bulli-Taller per a Caprabo

Ingredients:
- 4 talls de síndria
- 2 tomàquets
- 1 dl de vinagre cabernet
- alfàbrega fresca
- oli d'oliva
- sal cristal•litzada

Talleu la síndria en rectangles de 10x5 cm i un gruix de 1.5 cm. Retireu les llavors.

Després, reduïu el vinagre a foc lent fins a obtenir una textura similar a la del caramel líquid.

Peleu els tomàquets i talleu-los a daus petits.

Coeu la síndria en una paella amb unes gotes d'oli, i enrossiiu-la per tots dos costats.
Disposeu-la alas plats i poseu-hi al damunt els daus de tomàquet, fulles tendres d'alfàbrega, la reducció de vinagre i unes gotes d'oli.

Segueixen aquest bloc