Del Bulli-Taller per a Caprabo
Ingredients:
- 4 talls de síndria
- 2 tomàquets
- 1 dl de vinagre cabernet
- alfàbrega fresca
- oli d'oliva
- sal cristal•litzada
Talleu la síndria en rectangles de 10x5 cm i un gruix de 1.5 cm. Retireu les llavors.
Després, reduïu el vinagre a foc lent fins a obtenir una textura similar a la del caramel líquid.
Peleu els tomàquets i talleu-los a daus petits.
Coeu la síndria en una paella amb unes gotes d'oli, i enrossiiu-la per tots dos costats.
Disposeu-la alas plats i poseu-hi al damunt els daus de tomàquet, fulles tendres d'alfàbrega, la reducció de vinagre i unes gotes d'oli.
Ingredients:
- 4 talls de síndria
- 2 tomàquets
- 1 dl de vinagre cabernet
- alfàbrega fresca
- oli d'oliva
- sal cristal•litzada
Talleu la síndria en rectangles de 10x5 cm i un gruix de 1.5 cm. Retireu les llavors.
Després, reduïu el vinagre a foc lent fins a obtenir una textura similar a la del caramel líquid.
Peleu els tomàquets i talleu-los a daus petits.
Coeu la síndria en una paella amb unes gotes d'oli, i enrossiiu-la per tots dos costats.
Disposeu-la alas plats i poseu-hi al damunt els daus de tomàquet, fulles tendres d'alfàbrega, la reducció de vinagre i unes gotes d'oli.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada